L, 3.06.2023

Nädala retseptid ⟩ Köök kolib sütele: proovi grillil ka seeni, tofut, banaani

Britt Rosen
Facebook Twitter
Comments
Grillitud avokaado, tofu ja suvikõrvits koos tomati-jõhvika salsaga. FOTO: Mikk Mägi
Grillitud avokaado, tofu ja suvikõrvits koos tomati-jõhvika salsaga. FOTO: Mikk Mägi Foto: Mikk Mägi

GRILLISUVI KÄES. Liha läheb eestlastel grillile koormakaupa. Laske end vahelduseks inspireerida veganrestorani V peakokal Mikk Mägil, kes tunneb köögis kõige paremini taimse toidu hingeelu.

Seened, näiteks šampinjonid või portobello, tofu, baklažaan, suvikõrvits, sibul, küüslauk, loetleb Mikk Mägi põhilist, mis tema Lahemaa majapidamise suures aias soojade tulles kõigepealt grillile läheb. «Meie kodus tehakse palju ka lõkkel süüa, kõige rohkem kõiksugu köögiviljavokke,» räägib ta.

Facebook Twitter
Comments

Märksõnad

Tagasi üles