Nädala söögikoht ⟩ Leivast sai Lee

Kõiki roogi võib laudkonnas jagada. FOTO: Terje Ugandi FOTO: Terje Ugandi

Koroona pani Leiva resto pooleaastasele (mõtte)pausile. Pärast uuenduskuuri avas sel nädalal samas kohas uksed Lee.   

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Metamorfoos algab juba õuest, kuhu suviti kogunesid linna jääma sunnitud inimesed kõhule ja meelele lohutust otsima. Vanalinna ühte kaunimasse, lopsakalt rohelisse sisehoovi on lisaks tuttavale varjualustega platsile püstitatud modernne puidust terrass. Lee söögisaal, mis veel sügisel oli rustikaalselt koopapruunides toonides, plingib heledates värvides, seintel voogav peeglirida teeb ruumi optiliselt avaramaks, laes särab moodne lühter ja ettekandjad kannavad lumivalgeid T-särke. Kõik kokku vägagi fancy, kõlab lauakaaslase kommentaar. Ühtaegu šikk ja tšill.

04.06.2021 07.06.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto