Nädala retseptid ⟩ Suvekodused maitsed. Proovi ka tillipestot!

Suitsukalasalat tillipestoga. FOTO: Britt Rosen FOTO: Britt Rosen

SUVITAJA KÖÖK. Suvesöök olgu kokkajale lihtne ja kõhule kerge, ütleb toidublogija ja mitu kokaraamatut kirjutanud Britt Paju, jagades suvitajatele muu hulgas tillipesto retsepti. 

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Grillitud paprika koos feta või pehme kitsejuustuga on Britt Pajul igal võimalusel taldrikul, samuti baklažaan ehk pommu, mille grillib harilikult tervelt ning maitsestab pärast seguga jogurtisortsust, sidrunimahlast ja vürtsikast tšillipastast harissast. Aga ka poolitatud Rooma salati pea kõlbab sütele – kergelt õliga pintseldades ja mõlemale poolele paar minutit kuuma andes saab niigi maitserohke salat külluslikuma noodi juurde. Värsket kapsast grillib ta poolitatult või seibidena samamoodi.

09.07.2021 12.07.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto