Nädala retseptid ⟩ Oma tomat isutab

Kirju salatiahvatlus tomati, arbuusi, maasikate ja mozzarella’ga. FOTO: Vahur Võsu FOTO: Vahur Võsu

PÄIKESEKÜPS TOMAT. Oma kasvuhoone magusatest tomatitest paremaid pole, kinnitab toidublogija Triinu Võsu, miksides neid salatiks arbuusi ja maasikaga.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Triinu Võsu peab end suureks tomatisööjaks. «Ei ole midagi paremat küpsest tomatist, mis on äsja kasvuhoonest nopitud. Veel päikesest soojad ja imeliselt magusad,» räägib toidublogija ja hobikokk, lisades, et nii palju, kui ta mäletab, on tema peres tomatid alati oma aiast võtta olnud. Algul kasvatati neid kilekasvuhoones, hiljem juba klaasist kasvumajas.

Eksperimendid meeldivad talle seejuures samuti: tänavu näiteks on kõik tomatid eri sorti.

30.07.2021 02.08.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto