NÄDALA MAITSE ⟩ Kuidas teha kodujuustu-kõrvitsavormi? Narva kohviku Muna retsept

Kaevuri burger kange napsiga kaevandusmuuseumis. FOTO: Kairi Tähe

TOIDURÄNNAK. Ida-Virumaa maitsete kaart on tegelikult palju kirjum, kui ainult silmud või brutaalkoka Indrek Kõveriku kuraasikas käekiri ja tema Narva-Jõesuu puhvet Franzia, mille kuulsus kajab üle Eesti ning kaugemalegi.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Et killukest neist maitsetest kogeda ja koguda, kutsuvad kümmekond Ida-Viru söögikohta 21. novembrini maitseseiklusele, mõni neist lausa maa alla: näiteks Eesti kaevandusmuuseumis saab ühes muuseumikülastusega maitsta kanget kaevurieinet ehk burgerit napsiga.

12.11.2021 15.11.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto