NÄDALA RESTORAN ⟩ Kui Tallinna mehed Anijas käisid. Mõisakohvikus nimelt

Anija mõisa härrastemaja peaust ehib tiibklaver. FOTO: Britt Rosen

SÖÖGIKOHT. Anija mõisakohvikus kohtuvad – üllatus-üllatus! – Eesti köögi klassika ja päikesemaitseline Itaalia. Tulemus viib keele alla.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Kui Tallinna mehed Anijas käisid, ei saanud nad ihunuhtlust, nagu juhtus Eduard Vilde ajaloolises romaanis «Kui Anija mehed Tallinnas käisid». Vastupidi, peksu asemel koheldi neid lahkelt ja aupaklikult, hellitati rammusate roogadega ning justkui sellest veel vähe oleks, kanti toidud lauda vanal lilleõielisel Baieri portselanil.

26.11.2021 29.11.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto