NÄDALA RETSEPTID ⟩ Kuidas tippkokk Roman Zaštšerinski borši keedab? Kaks kiiret Aasia stiilis keedust pealekauba

Mooni boršisupp, mida keedetakse juba aastaid Roman Zaštšerinski pereretsepti järgi. FOTO: Madis Veltman FOTO: Madis Veltman

TÕHUS JA KERGE TALVETOIT. Õige borši valmistamine võtab aega, sobides nii pigem talviseks nädalalõpuroaks. Kuidas tippkokk Roman Zaštšerinski seda teeb?

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Söön suppi, iseäranis borši paar-kolm korda nädalas, ütleb üks nimeka restoranikolmiku Mooni, Kolme Sibula ning Mantli ja Korstna peakokkadest Roman Zaštšerinski (pildil). Vahel ka uhhaad või kanasuppi. «Viimast keedan just laste pärast, neile see väga maitseb,» lausub tunnustatud köögipealik.

14.01.2022 17.01.2022
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto